ONZE WINKEL

BEZOEK ONZE WINKEL IN HILVERSUM

Zeedijk 34
1211 CW Hilversum

NIET KUNNEN VINDEN WAT U ZOEKT?

VEELGESTELDE VRAGEN

Het kan natuurlijk dat je per ongeluk de verkeerde fiets hebt besteld of afziet van de bestelling. Probeer dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Als de fiets al verzonden is rekenen wij 15 Euro voor het weigeren van de fiets of 25 Euro voor het ophalen van de fiets.

Zodra wij de fiets ongebruikt en onbeschadigd hebben ontvangen zal de fiets worden gecrediteerd. Nadat de fiets teruggekomen en gecontroleerd is, zal het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen gecrediteerd worden op rekening waarmee de aankoop is betaald bij aanschaf.

Indien u uw fiets wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen. U kunt het beste een email sturen naar info@freds2wielers.nl

De fietsen en de accessoires worden door 2 verschillende distributiecentra verzonden. het kan dus zijn dat deze op een ander tijdstip geleverd worden.
Veel van onze sloten en accessoires hebben een snellere levertijd dan de fietsen. Het kan hierdoor voorkomen dat u deze een dag eerder ontvangt dan de fietsen.

Wat vervelend dat u problemen ervaart met uw fiets!  Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk goed komt.

WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR.

STUUR ONS EEN MAIL VOOR MEER INFORMATIE